Tretmani tela

Neki od problema sa kojima se većina ljudi suočava tokom života jesu celulit, strije, masne naslage i opuštena koža. U situacijama kada redovan trening i pravilna ishrana ne daju adekvatne rezultate, na scenu stupaju tretmani tela.

Nakon dobrog poznavanja ljudskog organizma, holističkog sagledavanja čitave osobe kako bi shvatili odakle dolazi problem, uz pomoć bogate palete tehnika i vrhunskih preparata, razvili smo kompletan program preoblikovanja i nege tela. Rezultati u ovom domenu su nam veoma dobri, dugotrajni ,što je još bitnije i nadasve naše metode su neškodljive po zdravlje naših klijenata. Samo zdrav organizam može biti i lep.

KAVITACIJA – ULTRA ZVUČNA LIPOSUKCIJA

Ultrazvučna kavitacija masnih ćelija je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom.
To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela. Masne naslage u potkožnom tkivu se razbijaju što direktno rezultuje smanjenjem obima tretiranog dela tela.
Princip kavitacije
Da bismo najjednostavnije objasnili šta je kavitacija, potsetićemo se da isparavanje tečnosti zavisi od pritiska. Što je pritisak iznad tečnosti niži, tečnosti će ključati na nižoj temperaturi i obrnuto. Smanjenje pritiska se može izazvati ultrazvučnim talasima. Snižavanje pritiska dovodi do ključanja (isparavanja) tečnosti (vode) i stvaranja mehurića pare.
S obzirom da dve trećine ljudskog tela čini voda, kada se ovaj fenomen dogodi u blizini ćelijske membrane masne ćelije postoji velika verovatnoća da dođe do njenog pucanja. Da li će se opisani proces desiti zavisi od količine masnog tkiva, stanja masnih ćelija i količine međućelijske tečnosti. Oštećene ćelijske membrane masnih ćelija lakše će pući u narednom tretmanu ako razmak između tretmana nije predugačak.
Masnoća iz masnih ćelija se u obliku triglicerida izliva u međućelijski prostor gde se pod uticajem enzima razgrađuje (lipoliza) do glicerola i viših masnih kiselina. Oslobođeni glicerol koji je rastvorljiv u vodi preko limfnog sistema ulazi u metabolitičke procese za dobijanje energije, a nerastvorne više masne kiseline putuju u jetru, gde se razgrađuju kao svaka druga masna kiselina uneta hranom.

ELEKTROMAGNETNA STIMULACIJA

Princip elektrostimulacije se sastoji od stimulacije vlakana živaca pomoću električnih impulsa koji se prenose preko elektroda. Kod električnog impulsa proizvedenih od stimulatora radi se o impulsima visokog kvaliteta koji nude sigurnost, konfort, delotvornost i dopušta stimulaciju raznih tipova živaca.

 • Motorički živci, da bi nametnuli rad mišića čiji kvalitet zavisi od korišćenja stimulacijskih parametara, govori se o električnoj mišićnoj stimulaciji (EMS).
 • Određeni tipovi određenih senzibilnih živčanih vlakana za dostizanje delovanja ublažavanja bola.
 • Motorički živci, da bi nametnuli rad mišića čiji kvalitet zavisi od korišćenja stimulacijskih parametara, govori se o električnoj mišićnoj stimulaciji (EMS).
 • Određeni tipovi određenih senzibilnih živčanih vlakana za dostizanje delovanja ublažavanja bola.

RADIO TALASNI LIFTING

Radiofrekventna energija (RF) stimuliše produkciju novog i reorganizaciju postojećih molekula kolagena u koži, vraćajući joj čvrstinu i elastičnost. Novonastale promene dovode do uklanjanja znakova starenja na koži: fine linije i bore, opuštena koža (posebno izraženo u središnjoj trećini lica i na liniji donje vilice i brade) i gubitak tonusa celog lica.

  Prednosti tretmana lifting lica
 • Neinvazivan
 • Komforan za pacijenta
 • Bezbolan
 • Nema perioda oporavka
  Koje su indikacije za upotrebu RF energije?
 • Opuštena koža lica i vrata
 • Dublje bore
 • Ožiljci na licu
 • Akne
 • Fleke tj. hiperpigmentacije
Na koji način RF energija deluje na kožu?
Pixel RF modul podmlađuje kožu i ispravlja njene nepravilnosti ablativnom laserskom glavom praveći mikropovrede na koži u vidu mikropora, čime se inicira reparatorni mehanizam kože i hiperprodukcija kolagena, lokalno, na mestu delovanja RF energije. Kroz napravljene mikrootvore ultrazvučnim impaktom se u dublje slojeve kože unosi dermatološka formula prema odgovarajućoj indikaciji.
Da li se tretira regija oko očiju?
Ovim modalitetom radiofrekventne energije moguće je podmladiti i periorbitalnu regiju tj. regiju oko očiju putem posebnog nastavka za ovu namenu. Na ovaj način se neinvazivno vrši lifting gornjih kapaka, obrva i uklanjaju bore oko spoljašnjih uglova očiju.
Kako izgleda procedura lifting lica?
Pacijent pre same intervencije drži kremu sa lokalnim anestetikom 30 minuta na regiji koja obuhvata polje rada. Proceduru izvodi lekar koji je obučen za rad sa Pixel Rf modulom Alma platforme.
Koliko traje procedura i da li postoji period oporavka?
Trajanje procedure: 30 minuta. Period oporavka posle intervencije je 7 dana. Nakon intervencije pacijent je u obavezi da poštuje uputstva koja mu je lekar dao u toku perioda oporavka i da svakodnevno koristi zaštitni faktor 50. Tretmani se ponavljaju u razmacima od dve nedelje radi postizanja kumulativnog efekta.

VAKUM SLIM

Za preoblikovanje tela i gubitak težine
Vakuum RF sonda podstiče rad metabolizma tkiva, suzbija celulit koji stvara granule masti na različitim dubinama i kreira fuzionu energiju, a najdublji receptor može da deluje na dubini od 3cm u dubini tkiva. Brzo širenje i brzo zagrevanje ćelijskog zida koje prelazi granice elastičnosti i oživljava ćelije, tako da sagorevanje masnih naslaga u isto vreme izbacuje masti iz organizma, ne samo sagorevanjem masnih naslaga već i direktno brzim pražnjenjem smanjuje veličinu granula.

ZAKAŽITE TERMIN

Ljubazno osoblje salona Mystique fit Vama na usluzi svakog dana
RADNO VREME
 • Radnim danom i subotom: 10-21h
 • Nedeljom: Po zakazivanju

Mistik cosmetics

Vrhunski brendovi od sada na jednom mestu

Copyrights © 2022 All Rights Reserved