PRODAVNICA

Pogledajte i odaberite iz naše bogate ponude najkvalitetnije kozmetičke proizvode vodećih svetskih brendova.

Nudimo vam širok asortiman kozmetičkih sedstava koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe kože lica i tela, kao i savete za negu svih tipova kože i kose. Svetski poznati kozmetički brendovi dostupni su vam na jednom mestu.
Naš cilj je da svim našim klijentima omogućimo uživanje u kupovini i potpunu sigurnost kada je izbor pravih proizvoda u pitanju. Prateći svetske trendove, nastojimo da svakodnevno proširujemo asortiman proizvoda. Istakli bi smo proizvode za profesionalnu upotrebu i opremanje salona svih kategorija.

U našoj multi-brend prodavnici možete pronaći visoko kvalitetna ulja i kreme za masažu, koja su namenjena, kako profesionalnim salonima za negu lepote, tako i za kućnu upotrebu, i predstavljaju savremena i ekonomična sredstva za rad. Svojim aromaterapijskim mirisom uspostavljaju psihofizički balans i podižu nivo energije čitavog tela. Ono što je u svakom domu dobrodošlo jesu etarska ulja. Nekoliko kapi u toplu kupku je odlična metoda za opuštanje misli, mišića i celog tela. Posetite nas i izaberite svoj omiljeni miris iz 100% prirodne kolekcije etarskih ulja.

Bilo da ste vlasnik frizerskog ili kozmetičkog salona, ili su vam potrebna sredstva i preparati za sređivanje kod kuće, kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno da svakog dana izgledate negovano i lepo. Zahvaljujući velikom i raznovrsnom izboru farbi za kosu, proizvoda za negu, oporavak i stilizovanje kose, pribora za šišanje i brijanje, kozmetike za muškarce, pribora za depilaciju i još mnogo toga, svaki klijent će pronaći odgovarajući preparat za sebe. Naš tim stručnjaka i ljubazno osoblje su uvek spremni da svakom klijentu posvete punu pažnju, sa ciljem da zadovolje sve njegove potrebe. Zahtevi klijenata i individualni pristup su uvek u prvom planu.

ZAKAŽITE TERMIN

Ljubazno osoblje salona Mystique fit Vama na usluzi svakog dana
RADNO VREME
  • Radnim danom i subotom: 10-21h
  • Nedeljom: Po zakazivanju

Mistik cosmetics

Vrhunski brendovi od sada na jednom mestu

Copyrights © 2022 All Rights Reserved