Salon lepote i zdravlja

O nama

U samom centru Vranja, nalazi se kozmetički salon Mystique, veliki i moderan prostor koji odiše svežinom i pruža osećaj mira, ravnoteže i perfekcionizma.

Godine predanog rada i usavršavanja u zemlji i inostranstvu, najnovija tehnologija u kozmetici, stalna edukacija osoblja na međunarodnim seminarima i kongresima, kao i stalno praćenje inovacija u svetu kozmetike, kroz ulaganja u nove aparate i preparate garantuju stručnost u pružanju kozmetičkih usluga.
Prijatan ambijent, profesionalan i kvalifikovan kadar i preparati najboljih svetskih kozmetičkih kuća su definitivno dobar spoj zbog koga ćete se vraćati u ovaj salon. Ovde možete uživati u mnogobrojnim tretmanima lica i tela, uslugama manikira i pedikira, profesioalne šminke, permanentnog make up-a, softap-a, japanskog iscrtavanja (microblading) obrva, kao i u tretmanima najsavremenije aparativne kozmetike.
Sa ciljem da pružamo još bolji kvalitet…
Iskustvom i profesionalnošću, visoko-kvalifikovanim osobljem, timskim radom i kreacijom individualnih tretmana održavamo dugogodišnji odnos sa klijentima, na obostrano zadovoljstvo.
Saradnja sa strušnjacima iz oblasti dermatologije, fizijatrije i plastične hirurgije, uz udruženo delovanje profesionalnih preparata i manuelnih tehnika zadovoljava i najzahtevnije.
Pridružite nam se i postanite deo tradicije prepoznatljivog imena Mystique!

ZAKAŽITE TERMIN

Ljubazno osoblje salona Mystique fit Vama na usluzi svakog dana
RADNO VREME
  • Radnim danom i subotom: 10-21h
  • Nedeljom: Po zakazivanju

Mistik cosmetics

Vrhunski brendovi od sada na jednom mestu

Copyrights © 2022 All Rights Reserved