Masaže

Drevna indijska poslovica glasi da bolesti ne prilaze onom ko se masira svaki dan. Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i lečenja. Masaža opušta telo psihički i fizički.

U MystiqueFit salonu masažu vrše isključivo specijalno edukovana lica za najnovije tehnike masaže sa priprodnim i blagotvornim aromatičnim uljima. Tako Vam možemo sa zadovoljstvom ponuditi sledeće vrste masaža: sportska masaža, relax masaža, masaža vulkanskim kamenjem, masaža čokoladom, masaža i piling tela sa THALGO algama, havajska masaža, fitomasaža (masaža lekovitim biljem), memory ocean masaža, indosean masaža, limfna drenaža, antistres masaža, anticelulit masaža.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Terapeutska masaža ima za cilj da proizvede određene terapijske efekte i benefite. Terapeutska masaža je obično umerenog intenziteta. Pritisak je nešto između relaks i sportske masaže.
Ljudi mogu koristiti terapeutsku masažu i kao poseban tretman. Neki ljudi, kao što su sportisti, osobe koje se bave stresnim zanimanjima, čak i oni koji obavljaju kancelarijski posao, regularno dolaze na terapeutsku masažu kako bi održali dobru fizičku formu.
Terapeutska masaža ima različite tehnike koje su nastale iz različitih stilova masaže. Vaš terapeut će prilagodititi tehniku terapeutske masaže prema vašem stanju i potrebama. Ako niste sigurni da li je ova vrsta masaže molimo pozovite Kinetico salon za profesionalnu masažu da zajedno utvrdimo koja je masaža najbolja za vas.

ANTISTRES MASAŽA

Predstavlja spoj relax i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije. Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.
Masaža uključuje celo telo, mada se akcenat stavlja na masažu glave, lica, dlanova i stopala (što je razlikuje od klasične relaks masaže), da bi smanjili psiho-fizičku napetost, poboljšali vitalnost, otklonili stres i napetost u mišićima. Terapeut se koristi tehnikama koje koristi u klasičnoj relaks masaži, razlika je u delovima tela kojima posebno posvećuje pažnju i pokreti su nešto brži i glatkiji na nervnim završetcima.

MASAŽA STOPALA

Može biti jako opuštajuća i terapeutska za tebe. Masaža stopala je dobra i preopručuje se nakon neke povrede gležnja ili čak svakodnevnog rada i igranja.
U opuštajućoj masaži, tvoj terapeut koristi tradicionalne pokrete i razne tehnike masaže na stopalima. Masaža stopala, ne samo da će ti pomoći da se rešiš bola u prstima, bolova u gležnju i nogama, već takođe može da smanji nakupljen stres i anksioznost u celom telu.
Ono što je važno da znaš za svaku masažu stopala, jeste da ti treba da uživaš, da se opustiš i da ti bude prijatno, nikako ne treba da osećaš bol i neprijatnost.

VULKANSKO KAMENJE

To je forma masaže koja ima iste principe kao regularna Švedska masaža. Jedina razlika je u korišćenju zagrejanog kamenja, za koje se smatra da otvara energetske puteve tela.
Masaža vulkanskim kamenjem je vrsta termoterapije u kojoj se kamenje postavlja na delove tela klijenta, čime se omogućava duboka manipulacija tkiva. Terapeut lagano pritiska mišiće sa obe strane tela koristeći vulkansko kamenje. Toplota kamenja pospešuje lečenje. Zagrejani kamen i terapeut postaju jedno sa ciljem da klijentu pruže izuzetno blagotvorno dejstvo.

HOLISTIČKA MASAŽA

Holistička masaža počinje masažom stopala a deluje na biće u celini, uspostasvlja harmoniju na mentalnom, emocionalnom i fizičkom nivou.
Ona je rezultat kombinovanja nekoliko tradicionalnih masaža poput ajurvedske, šijacu, refleksologije... I ne deluje ciljano na određeni problem na telu, nego na energiju organizma u celini.

MASAŽA MASAŽNOM SVEĆOM

Baza svake sveće je čist palmin vosak i ulje, shea buter i E vitamin, a onda svaka dobija svoju aromaterapeutsku notu – sandal, jasmin, mentu, bergamot, žalfiju, lavandu i pačuli. Sveće su potpuno prirodne bez sintetičkih dodataka i konzervanasa. Na taj način će i moć aromaterapije doći do punog izrazaja a koža biti zahvalna, pokazujući da joj prija kroz poboljšanje tonusa, hidrataciju i baršunastu strukturu.

PILING THALGO ALGAMA

Thalgo formula od 100% čistih algi izvornih aktivnih sastojaka morskog porekla, idealno je rešenje za aktiviranje metabolizma, otklanjanje toksina i drenažu. Aktivni sastojci algi učiniće vašu kožu pročišćenom, obogaćenom vitaminima i mineralima. Alge su inače postale izuzetno cenjene i tražene u kozmetologiji kao prirodni proizvod, deo bogatstva koje nam nudi more. Sadrže, pored ostalog, sto puta više kalcijuma i deset puta više magnezijuma od biljaka koje rastu na površini zemlje i daju impresivne rezultate u nezi lica i tela. Tretman se sastoji od pilinga,koji uklanja mrtve ćelije sa površine kože, masaže lica vrata i dekolta morskim nektarom, maske od 100% mikroniziranih morskih algi i završne kreme.

RELAX MASAŽA

Relaks masaža je upravo ono na šta njen naziv aludira. To je masaža koja se striktno koristi sa ciljem odmora i relaksacije. Ova masaža nije dizajnirana da ima terapeutski efekat u smislu otkolanjanja hronične boli i nelagodnosti.
U toku relax masaže terapeut vrši nežan ili umeren dodir na vaše telo, lagano pokrećući tkiva u cilju relaksacije. Ponekad se kao mogući modalitet ove masaže uključuje i aromaterapija, prema želji klijenta. Visoko kvalitetna aromaterapijska ulja mogu pojačati holastično iskustvo masaže omogučujuči veći stepen relaksacije i restauracije vašeg energetskog balansa. Naravno, moguće je primeniti i ulja bez naglašenog mirisa, prema želji. Ulje omogućava da pokreti terapeuta klize i pritom nema povlačenja kože.

ANTICELULIT MASAŽA

Jedna od najzastupljenijih parcijalnih masaža je Anticelulit masaža. Ova masaža je najbolji način da uklonite celulit, odnosno da telo oslobodite toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Značajno poboljšava cirkulaciju na tretiranim delovima tela i izuzetno povoljno utiče na kožu koju čini svezom i zategnutom. Prilikom ove masaže telo se drenira, tretita anticelulit kremama ili gelovima nakon čega se primenjuje sistem termo pakovanja u trajanju od 20 minuta. Tretman je potrebno ponavljati u serijama kako bi dao maksimalne rezultate. Od izuzetne važnosti je prilagoditi režim ishrane, kretanja i unositi veće količine odgovarajućeg čaja i vode.

MASAŽA ČOKOLADA

Masaža čokoladom predstavlja ultimativni tretman lepote i zdravlja. Za ovo ultimativno iskustvo kombinacija čiste organske tamne čokolade i kakao butera se utrljava duboko u vaše mišiće, dugim, čvrstim pokretima.
Za vreme masaže prostorija je ispunjena čokoladnom aromom koja golica vaša čula slatkim uživanjem. Telo, duh i um se opuštaju bolje nego ikad.
Masaža čokoladom predstavlja dobar način da pronađete balans nakon stresnog perioda i da sebe nagradite. Ona je jedinstven, luksuzan i pristupačan poklon za partnera ili posebnog prijatelja.

MASAŽA TIGRASTOM ŠKOLJKOM

Masaža toplim tigrastim školjkama koje žive u južnom delu Tihog okeana vekovima su tradicionalno filipinsko jelo. Pre nego što postanu sredstvo za masažu, pažljivo se bruse i poliraju. Ova masaža opustiće vas i odvesti u svet toplih mora i egzotičnih predela. Tigraste školjke su bogate mineralima, punjene su vulkanskim pepelom koji se aktivira lava gelom koji se sastoji od algi, morske trave, prirodnih minerala i slane vode. U toku masaže one ostavljaju opuštajući osećaj toplote na koži.

KRALJEVSKA MASAŽA

Kraljevska masaža, jednostavno rečeno, ne postoji bolje. Dva visoko obučena, iskusna terapeuta rade zajedno i sinhronizovano kako bi vaš osećaj bio vrhunski. To znači da ćete dobiti duplu relaksaciju i oslobađanje od tenzije.
To je kao da vas Lakšmi, boginja bogatstva i lepote koja ima četiri ruke lično masira i pruža vam neverovatno iskustvo oslobađanja od tenzije, duboke relaksacije i povratka vašeg mentalnog i spiritualnog sjaja.
Sa četiri ruke na vašem telu izgubićete osećaj za vreme i odvojićete se od realnosti. Kao dopuna intenzivnoj relaksaciji, ova vrsta masaže će omogućiti da krv u vašem telu prostruji, a vaše telo će postati ispunjeno energetskim nabojem.
Kraljevska masaža će biti koncentrisana na područja koja zahtevaju više pažnje, pre nego na standardnu rutinu koja je identična za sve klijente. Mi slušamo vas, jer ovo jeste vaša sesija.

ZAKAŽITE TERMIN

Ljubazno osoblje salona Mystique fit Vama na usluzi svakog dana
RADNO VREME
  • Radnim danom i subotom: 10-21h
  • Nedeljom: Po zakazivanju

Mistik cosmetics

Vrhunski brendovi od sada na jednom mestu

Copyrights © 2022 All Rights Reserved