Masaža

Drevna indijska poslovica glasi da bolesti ne prilaze onom ko se masira svaki dan.
Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i lečenja.
Masaža opušta telo psihički i fizički.
U MystiqueFit salonu masažu vrše isključivo specijalno edukovana lica za najnovije tehnike masaže sa priprodnim i blagotvornim aromatičnim uljima.
Tako Vam možemo sa zadovoljstvom ponuditi sledeće vrste masaža: sportska masaža, relax masaža, masaža vulkanskim kamenjem, masaža čokoladom, masaža i piling tela sa THALGO algama, havajska masaža, fitomasaža (masaža lekovitim biljem), memory ocean masaža, indosean masaža, limfna drenaža, antistres masaža, anticelulit masaža.

Relax masaža
Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije.
Masaža opušta telo psihički i fizički.
Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića.
Može se raditi relax celog tela ili parcijalno pojedinih delova (nogu, stopala, ledja, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Anti celulit masaža
Anti celulit masaža je najprirodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama.
U zavisnosti od tipa celulita sprovode se različite tehnike masaža, od klasične anti-celulit masaze do limfne drenaže sa pakovanjem tela.
Osim što otklanja celulit, anti-celulit masaža blagotvorno deluje i na poboljšanje cirkulacije kao i na zatezanje kože.

Masaža stopala
Na našim stopalima nalaze se zone koje odgovaraju svim oganima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 7.000 nervnih završetaka.
Masažom stopala odnosno stimulacijom odredjenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.
Masaža stopala opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu. Učinak je isti kao kod masaže celog tela, zato se može raditi kao posebna masaža, ali i u sklopu neke druge masaže.

Masaža vulkanskim kamenjem
Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem.
Ova masaža se koristi kod onih osoba koje imaju problem sa cirkulacijom, nesanicom, bolovima u leđima kao i kod nekih reumatskih stanja.
Masaža vulkanskim kamenjem je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i neguju kožu. Posebno relaksirajuće deluju i zvukovi lupkanja vulkanskog kamenja.

Anti stress masaža
Anti stres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske masaže ledja i relaks masaže.Pored toga sto pomaže opuštanju od stresa, anti stres masaža koristi za uspostavljanje ravnoteže, ali i za uklanjanje napetosti i bolnih stanja.
Za ovu masažu koriste se posebna anti-stres ulja koja imaju efekat aromaterapije, jer putem čula mirisa utuču na centalni nervni sistem, u smislu opuštanja i relaksacije.

Parcijalna masaža
Terapeutska masaža ledja predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.
Pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanja se stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu.
Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.