SLANA SOBA

Haloterapija je potpuno prirodna metoda za poboljšanje zdravlja koja se zasniva na udisanju mikročestica kamene soli koje proizvodi specijalni inhalator - halogenerator.

Kristali kamene soli kao prirodni jonizatori poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, kod vodopada ili u vazduhu nakon oluje.

Haloterapija ima izuzetan terapeutski uticaj u lečenju astme i bronhijalnih tegoba, smiruje i produbljuje disanje, čisti disajne puteve, smanjuje sklonost prehladama, pomaže kod alergija, ubrzava oksidiranje serotonina, reguliše mineralnu uravnoteženost, povećava imunitet, pomaže kod nesanice, iscrpljenosti, stresa.

Slana soba pruža smirenje nakon teškog i napetog dana. Svojim prijatnim, komfornim ambijentom, opuštajućom muzikom i adekvatnom rasvetom olakšava i mentalne tegobe kao što su umor, iscrpljenost, napetost, stres i nesanicu.

Dovodi do psihofizičke ravnoteže, te tako pomaže koncetraciji i radnoj sposobnosti. Preporučuje se više puta godišnje svim osobama s psihofizičkim naprezanjima i zdravstvenim poteškoćama.

Upotreba slane sobe je potpuno jednostavna - sednete ili leškarite, dodatno se opuštajući uz meditativnu ili muziku po izboru. Dodatni ugođaj, pored primarno zdravstvenog, stvaraju i mirišljave soli iz Mrtvog mora. Deca na raspolaganju imaju igračke, gde uživaju igrajući se u soli, kao da su u pesku na obali mora.

Pratnja za decu je obavezna, a boravak roditelja ili onog sa kim dete provodi to vreme se ne naplaćuje.

     
     
Mystique Fit | Vranje | Oca Justina Popovića 3
017 404 404 | 062 44 33 22
mystiquevranje@gmail.com
Salon lepote i zdravlja
Spa & Wellness Centar